Меню

Аналіз середнього рівня роздрібних цін на основні види продовольства станом на 29.01.2018 року

 

За минулий період (з 28.12.2018 по 29.01.2019) у Донецькій області відбулися зміни цін на овочі та фрукти:

Підвищення

            на капусту – на 67,5%;

            на моркву – на 7,0%;

            на буряк – 17,9%;

            на яблука – 6,0%.

            на картоплю – на 27,3%;

            на цибулю – на 8,7%;

            на томати – на 34,2%;

            на огірки – на 16%.

[/su_service]


Середня вартість “борщового набору» (овочі урожаю 2018 року) (картопля – 1 кг, капуста – 1 кг, морква – 1 кг, буряк – 1 кг, цибуля – 1 кг) станом на 29.01.2019 року по Донецькій області склала 69,13 грн. Вартість «борщового набору» по Україні на цю ж дату нижче і становить  
59,27 грн.

Збільшилася ціна на крупу гречану – на 3,3%, пшоно – на 34,1%.


На інші продукти харчування ціни залишаються стабільними.

Ціни на рис, пшоно, крупу вівсяну, крупу манну, моркву, сало, масло вершкове, сир м’який 9% та  рибу живу по Донецькій області є нижчими, ніж ціни на ці продукти по Україні.


Довідково:

Середній рівень оптово-відпускних цін на «борщовий набір» по Донецькій області у січні 2019 року вищий, ніж по Україні на 11,7%


За даними НДЦ «Украгропромпродуктивність»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pocket
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: