Меню

Ягоди України-2018: заморозка та свіжий ринок 24-25 травня, м. Дніпро

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» оголошує про початок реєстрації на участь у провідній події ягідного сектору України – дев’ятій міжнародній конференції «Ягоди України-2018: заморозка та свіжий ринок».

Географія проведення конференції в попередні роки вже охопила Київ, Черкаси, Львів, Запоріжжя, Вінницю та Миколаїв. Вперше провідну ягідну подію буде приймати Дніпро!

Дніпро впевнено утримує статус одного з найважливіших економічних та сільськогосподарських центрів Україні, в чому зможуть в черговий раз переконатися учасники заходу.

Традиційно конференція пройде у дводенному форматі. 24 травня – пленарна частина події, а 25 травня – практичний бізнес-тур до однієї з провідних ягідних компанії – ТзОВ «Агросільпром». У рамках бізнес-туру учасники конференції детально ознайомляться з вирощуванням та маркетингом суниці садової та винограду у закритому ґрунті. Також будуть продемонстровані наступні культури відкритого ґрунту: порічка, суниця садова, малина та ожина.

Загалом в рамках роботи конференції будуть розглядатися питання перспектив та тенденцій в сегментах усіх ягідних культур, які вирощуються в Україні: лохина, чорна смородина, аґрус, шипшина, обліпиха, вишня, черешня, жимолость, кизил та ін. 

В рамках ділової програми події учасники традиційно отримають вичерпну інформацію від провідних експертів галузі. Зокрема, мова йтиме про наступні теми:

  • Прогноз виробництва та цін на основні ягідні культури в Україні у 2018 р.;
  • Ринок ягідних культур у Європі;Експорт свіжої та замороженої ягоди. Як змінились пріоритети;
  • Ринок органічних ягід в Україні, перспективи розвитку та основні акценти;
  • Ефективність вирощування ягідних культур у закритому ґрунті в Україні;
  • Технології вирощування основних ягідних культур в Україні;
  • Правильні підходи до підбору сортів та посадкового матеріалу ягідних культур;
  • Ремонтантна малина, суниця садова та інші – новий погляд професіоналів;
  • Агрохімічний супровід ягідного виробництва;
  • Техніка в ягідному бізнесі;
  • Сектор переробки ягідних  культур у деталях;
  • Провідні технології доробки, пакування та переробки ягідних культур;
  • Головні канали збуту свіжих та заморожених ягід в Україні. Внутрішній та зовнішній ринки;
  • Робота з рітейлом. Чи збільшиться асортимент та об’єм пропозиції ягід у вітчизняних супермаркетах у 2018 р.?

Детальна програма конференції постійно оновлюватиметься на офіційному сайті:

www.fruit-inform.com та буде повністю сформована до 1 травня 2018 р.

Основна аудиторія конференції – виробники ягід (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Усього у заході приймуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу.

Додаткові опції від організаторів:

  • Спеціальні умови участі для виробників – 2800 грн.;
  • Спеціальні умови участі при реєстрації до 6 квітня 2018 року;
  • Знижки на реєстрацію додаткових делегатів від компанії;
  • Знижки для передплатників тижневика «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Попередня програма, умови участі, рекламні послуги, спонсорські пропозиції та заявка на участь будуть розміщені на офіційному сайті події: www.fruit-inform.com.


З усіх питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін, т/м: +380 96 5836323

т/ф: +38 0562 321595, вн. номер 304

fruit.intl@fruit-inform.com

Олександр Хорев, т/м: +380 67 6343980

т/ф: +38 0562 321595, вн. номер 300

fruit.chief@fruit-inform.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pocket
Share on skype
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Scroll Up

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: